23/09/2022 23/09/2022 Η Πύλος γιόρτασε την Παναγία Μυρτυδιώτισσα. Ειδικοτερα, με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τάξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην πόλη της Πύλου. Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της...
23 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 21:42

Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Πύλο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στην Πύλο (ΦΩΤΟ)

Η Πύλος γιόρτασε την Παναγία Μυρτυδιώτισσα.

Ειδικοτερα, με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τάξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το εσπέρας της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου 2022, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην πόλη της Πύλου.

Στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου και Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Πριν τη λήξη του Εσπερινού κήρυξε τον θείο λόγο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο οποίος αναφέρθηκε στα μηνύματα της εορτής. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας, ο Γεν. Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Καφαντάρης και αρκετά Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου – Νέστορος.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα γιορτάζει την Παναγία Μυρτιδιώτισσα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων