25/08/2019 25/08/2019 Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε, κατά το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, στη Μεσσήνη η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, κ. Γεωργίου Αθανασόπουλου. Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλης. Ο Μητροπολίτης, κατά το χαιρετισμό του, ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο κάθε επιτυχία...
25 Αυγούστου, 2019 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2019 - 16:02

Ο Σεβ. Χρυσόστομος στην ορκωμοσία του Δημάρχου Μεσσήνης

Διαδώστε:
Ο Σεβ. Χρυσόστομος στην ορκωμοσία του Δημάρχου Μεσσήνης

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων πραγματοποιήθηκε, κατά το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, στη Μεσσήνη η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, κ. Γεωργίου Αθανασόπουλου. Στην τελετή προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλης.

Ο Μητροπολίτης, κατά το χαιρετισμό του, ευχήθηκε στο νέο Δήμαρχο κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του, προς όφελος των πολιτών αλλά και του τόπου. Ο νέος Δήμαρχος στο λόγο του παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, τονίζοντας ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον πολίτη.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων