16/01/2020 16/01/2020 Η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στο Άσυλο Απόρων Ανιάτων “Η Στέγη της Εκκλησίας” της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και Πρόεδρος του Ιδρύματος, με την παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου και Αντιπροέδρου Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, των κληρικών, των λαϊκών μελών των Δ.Σ., του...
16 Ιανουαρίου, 2020 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 15:01

Ο Σεβασμ. Μεσσηνίας στο Άσυλο Ανιάτων για την Βασιλόπιτα

Διαδώστε:
Ο Σεβασμ. Μεσσηνίας στο Άσυλο Ανιάτων για την Βασιλόπιτα

Η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στο Άσυλο Απόρων Ανιάτων “Η Στέγη της Εκκλησίας” της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και Πρόεδρος του Ιδρύματος, με την παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου και Αντιπροέδρου Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, των κληρικών, των λαϊκών μελών των Δ.Σ., του διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των τροφίμων του Ιδρύματος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, καλή δύναμη στο έργο τους και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων