23/03/2024 23/03/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων της κωμόπολης της Θουρίας, μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Θουρίας Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αγγελόπουλος, ο εφημέριος του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων...
23 Μαρτίου, 2024 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2024 - 14:28

Οι Α’ Χαιρετισμοί στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Οι Α’ Χαιρετισμοί στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων της κωμόπολης της Θουρίας, μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Θουρίας Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Αγγελόπουλος, ο εφημέριος του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Θουρίας Πρεσβύτερος Αντώνιος Σολωμάκος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Προ του πέρατος της Ακολουθίας των Χαιρετισμών ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προέβη στην χειροθεσία σε Αναγνώστη, του Ιεροσπουδαστού της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής κ. Γεωργίου Μαστρογεωργίου.

 

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων