03/03/2023 03/03/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην κωμόπολη του Μελιγαλά μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιφέρειας Μελιγαλά Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Καραγιάννης και ο Διάκονος Θεόφιλος...
03 Μαρτίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2023 - 22:06

Οι Α’ Χαιρετισμοί στον Μελιγαλά Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Οι Α’ Χαιρετισμοί στον Μελιγαλά Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην κωμόπολη του Μελιγαλά μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Α’ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιφέρειας Μελιγαλά Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Καραγιάννης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος ενώ τα ιερά αναλόγια πλαισιώθηκαν από μέλη της χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Κωνσταντίνου Σιάχου. Εκ των τοπικών αρχών έδωσαν το παρών η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Άννα Καλογεροπούλου.

Προ του πέρατος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στην τιμή που της αποδίδει η Εκκλησία μας μέσα από την Ακολουθία των Χαιρετισμών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων