25/03/2022 25/03/2022 Στην ιστορική κωμόπολη της Μεθώνης και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μεθώνης μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 25η Μαρτίου 2022 , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος προέστη του Εσπερινού και εν συνεχεία έψαλε την Γ’ Στάση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, πλαισιωμένος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Δημήτριο...
25 Μαρτίου, 2022 - 21:56

Οι Γ’ Χαιρετισμοί στην ιστορική Μεθώνη

Διαδώστε:
Οι Γ’ Χαιρετισμοί στην ιστορική Μεθώνη

Στην ιστορική κωμόπολη της Μεθώνης και στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μεθώνης μετέβη το απόγευμα της Παρασκευής 25η Μαρτίου 2022 , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος προέστη του Εσπερινού και εν συνεχεία έψαλε την Γ’ Στάση της Ακολουθίας των Χαιρετισμών της Θεοτόκου, πλαισιωμένος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Δημήτριο Καλδή και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριος Καφαντάρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων