25/04/2021 25/04/2021 Σε κλίμα κατάνυξης και περισυλλογής τελέσθηκε απόψε η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του Ιερού Ναού. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς ευχήθηκε καλή δύναμη στον πνευματικό αγώνα για την Αγία και...
25 Απριλίου, 2021 - 22:13

Οι πιστοί της Καλαμάτας προσκύνησαν τον Νυμφίο Χριστό

Διαδώστε:
Οι πιστοί της Καλαμάτας προσκύνησαν τον Νυμφίο Χριστό

Σε κλίμα κατάνυξης και περισυλλογής τελέσθηκε απόψε η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του Ιερού Ναού.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς ευχήθηκε καλή δύναμη στον πνευματικό αγώνα για την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση. Παράλληλα συνέστησε πιστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί σεβασμό στο ύψιστο αγαθό της υγείας και πράξη ατομικής ευθύνης στον συνάνθρωπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων