16/03/2023 16/03/2023 Ομιλία με θέμα: «Ναρκωτικά. Εξάρτηση-παράγοντες-είδη-επιδράσεις» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 μ.μ., με ομιλητή τον Αστυνόμο Β’ Αναστάσιο Δεληγιάννη, Τμηματάρχη Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας συνεχίζοντας την δράση του Γραφείου Νεότητος και Οικογένειας, μέσα από τις «Συνάξεις Γονέων και...
16 Μαρτίου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 11:06

Ομιλία με θέμα τα ναρκωτικά θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ομιλία με θέμα τα ναρκωτικά θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Ομιλία με θέμα: «Ναρκωτικά. Εξάρτηση-παράγοντες-είδη-επιδράσεις» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 19:00 μ.μ., με ομιλητή τον Αστυνόμο Β’ Αναστάσιο Δεληγιάννη, Τμηματάρχη Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας συνεχίζοντας την δράση του Γραφείου Νεότητος και Οικογένειας, μέσα από τις «Συνάξεις Γονέων και Νέων Ζευγαριών», διά των οποίων αναλύονται και συζητούνται θέματα που αφορούν στην αρμονική συνύπαρξη των συζύγων, τα προβλήματα μέσα στο γάμο, στις σχέσεις με τα παιδιά, στην ευθύνη για το επικοινωνιακό κενό μεταξύ των μελών της οικογένειας, στην ενδοοικογενειακή βία, στις εξαρτήσεις από την τεχνολογία και τις ουσίες και κάθε τι που αφορά ή προβληματίζει τη σύγχρονη οικογένεια, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει στην ομιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων