24/11/2021 25/11/2021 Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Αγίας Αικατερίνης, στον φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Καλαμάτας. Στην Ακολουθία προέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή Ιερέων της πόλης. Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό...
24 Νοεμβρίου, 2021 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 0:46

Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης στην Καλαμάτα

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου 2021 ο Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη της Αγίας Αικατερίνης, στον φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Καλαμάτας.

Στην Ακολουθία προέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή Ιερέων της πόλης.

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο αυτού, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ιερά Ακολουθία και να λάβει τη χάρη της Μεγαλομάρτυρος εορταζούσης Αγίας.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Οικονομάκου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων