14/08/2019 14/08/2019 Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, ο Εσπερινός και η Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας. Στις Ιερές Ακολουθίες χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιερά Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Προκόπιο Σμυρνή και Πατέρες της Μονής. Κατά την διάρκεια της Ιεράς...
14 Αυγούστου, 2019 - 9:40

Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο από τον Μητρ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο από τον Μητρ. Μεσσηνίας

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, ο Εσπερινός και η Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου Μεσσηνίας.
Στις Ιερές Ακολουθίες χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον Καθηγούμενο της Ιερά Μονής Πανοσιολ. Αρχιμ. Προκόπιο Σμυρνή και Πατέρες της Μονής.


Κατά την διάρκεια της Ιεράς Παρακλήσεως ο Μητροπολίτης έχρισε με Άγιο Μύρο και ενθρόνισε πιστό Αντίγραφο της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης.
Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στους πιστούς να έχουν υγεία και η Μεγαλόχαρη Παναγία να σκέπει τη ζωή όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων