31/05/2022 31/05/2022 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, τελέσθηκε την Δευτέρα 30 Μαϊου, η καθιερωμένη από ετών Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ ενισχύσεως των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών και υποψηφίων για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Της Ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά και...
31 Μαΐου, 2022 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 8:28

Παράκληση υπέρ των μαθητών στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Παράκληση υπέρ των μαθητών στην Καλαμάτα

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, τελέσθηκε την Δευτέρα 30 Μαϊου, η καθιερωμένη από ετών Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ ενισχύσεως των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών και υποψηφίων για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Της Ακολουθίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά και τους εφημερίους του Ναού.

Προ του πέρατος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες με λόγους αγάπης και επιστηρικτικούς, λέγοντας τους πώς “Ο αγώνας δεν κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από τον τρόπο και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να είναι δίκαιος και σωστός”. Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν ως ευλογία από μια εικόνα της πολιούχου της Καλαμάτας Παναγίας “Υπαπαντής”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων