05/01/2020 05/01/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, της πόλεως της Μεσσήνης, ιερούργησε το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ξεκινώντας τους πανηγυρικούς εορτασμούς της ενορίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιφέρειας Μεσσήνης Πρωτ. Κωνσταντίνος Μελισσουργός και ο Αρχιδιάκονος π. Νεόφυτος, ενώ τα ιερά αναλόγια κόσμησαν με...
05 Ιανουαρίου, 2020 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2020 - 16:05

Παραμονή των Φώτων στη Μεσσήνη για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Παραμονή των Φώτων στη Μεσσήνη για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, της πόλεως της Μεσσήνης, ιερούργησε το Μυστήριο της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ξεκινώντας τους πανηγυρικούς εορτασμούς της ενορίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος της περιφέρειας Μεσσήνης Πρωτ. Κωνσταντίνος Μελισσουργός και ο Αρχιδιάκονος π. Νεόφυτος, ενώ τα ιερά αναλόγια κόσμησαν με τις μελωδικές φωνές και τη μουσική τους παιδεία οι τρείς υιοί του π. Κωνσταντίνου.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε και την καθιερωμένη Ακολουθία του Αγιασμού της παραμονής των Θεοφανείων, στην οποία παρέστησαν ο Βουλευτής κ. Ι. Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστ. Αναστασόπουλος και ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γ. Αθανασόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων