16/12/2019 16/12/2019 Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας ολοκληρώνει τις επετειακές εκδηλώσεις της 10ετούς λειτουργίας της με την χριστουγεννιάτικη συναυλία:”Χριστός γεννιέται! – ταξιδεύοντας στον χωροχρόνο του Ελληνισμού με Κάλαντα”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. Για πρώτη φορά στο μεσσηνιακό φιλόμουσο...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 16:11

Παρουσιάζονται τα παλαιότερα καταγεγραμμένα κάλαντα από ξεχασμένες μελωδίες

Διαδώστε:
Παρουσιάζονται τα παλαιότερα καταγεγραμμένα κάλαντα από ξεχασμένες μελωδίες

Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας ολοκληρώνει τις επετειακές εκδηλώσεις της 10ετούς λειτουργίας της με την χριστουγεννιάτικη συναυλία:”Χριστός γεννιέται! – ταξιδεύοντας στον χωροχρόνο του Ελληνισμού με Κάλαντα”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Για πρώτη φορά στο μεσσηνιακό φιλόμουσο κοινό, θα παρουσιαστούν τα παλαιότερα καταγεγραμμένα κάλαντα από ξεχασμένες μελωδίες χειρογράφων του 17ου αιώνος, καθώς και αλλά γνωστά και άγνωστα κάλαντα από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, από την Χορωδία και Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής “Χορίαμβος, την Παιδική Χορωδία της Μητροπόλεως Μεσσηνίας και από Μονωδούς της Σχολής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων