15/04/2019 15/04/2019 Εορταστική Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, θα  πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας. Θα περιλαμβάνει συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών με απαγγελίες υμνογραφικών χωρίων με θέμα : «Τό ἀπ’ αἰῶνος ἀπόκρυφον- η πορεία προς το Πάθος και το...
15 Απριλίου, 2019 - 12:42

Πασχάλια Εκδήλωση από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Πασχάλια Εκδήλωση από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Εορταστική Εκδήλωση της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, θα  πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Θα περιλαμβάνει συνάντηση Βυζαντινών Χορωδιών με απαγγελίες υμνογραφικών χωρίων με θέμα : «Τό ἀπ’ αἰῶνος ἀπόκρυφον- η πορεία προς το Πάθος και το χαρμόσυνο μήνυμα της ενσάρκωσης του Θεού». Η συναυλία θα υποστηρίζεται από το Σύλλογο Ιεροψαλτών Μεσσηνίας «Ξένος ο Κορώνης», ο οποίος συνεορτάζει τα 10 έτη λειτουργίας του. 

Η Συναυλία αποτελεί προοίμιο των εορταστικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν έως το Δεκέμβρη του 2019, στα πλαίσια εορτασμού 10 ετών της Σχολής.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων