22/12/2023 22/12/2023 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο οι μαθητές του 4ου και του 17ου Δημοτικών Σχολείων Καλαμάτας, του Γυμνασίου Παραλίας Καλαμάτας, στρατιώτες του 9ου Συντάγματος Πεζικού και σμηνίτες της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, καθώς και ομάδα νηπίων του «Παπαδοπουλείου» Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης. Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν εν...
22 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2023 - 16:58

Πλημμύρισε με παιδικές φωνές το Επισκοπείο της Καλαμάτας

Διαδώστε:
Πλημμύρισε με παιδικές φωνές το Επισκοπείο της Καλαμάτας

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο οι μαθητές του 4ου και του 17ου Δημοτικών Σχολείων Καλαμάτας, του Γυμνασίου Παραλίας Καλαμάτας, στρατιώτες του 9ου Συντάγματος Πεζικού και σμηνίτες της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος, καθώς και ομάδα νηπίων του «Παπαδοπουλείου» Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης.

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν εν όψει των εορτών τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας κ. Γεώργιος Φάββας κ.α.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, τονίζοντας την ανάγκη να επικρατήσει η ειρήνη σε όλη την ανθρωπότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων