13/11/2019 13/11/2019 Έως αργά το εσπέρας δεχόταν ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος,στο Επισκοπικό Μέγαρο. Το παρόν έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και Πατρών κ. Χρυσόστομος. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε, μεταξύ αυτών Ιερείς, εκκλησιαστικά συμβούλια, κατηχητικά σχολεία, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Μεσσηνίας, τοπικοί σύλλογοι, καθώς...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 20:04
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2019 - 20:07

Πολλές οι επισκέψεις στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Πολλές οι επισκέψεις στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Έως αργά το εσπέρας δεχόταν ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος,στο Επισκοπικό Μέγαρο.
Το παρόν έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε, μεταξύ αυτών Ιερείς, εκκλησιαστικά συμβούλια, κατηχητικά σχολεία, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μ. Μεσσηνίας, τοπικοί σύλλογοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο ήταν το δώρο του Κατηχητικού Σχολείου του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, μια γκραβούρα της ιστορικής Σμύρνης, καθώς ο κ. Χρυσόστομος έλκει την καταγωγή του από την Σμύρνη.

Ο Μητροπολίτης εγκαρδίως ευχαρίστησε το ποίμνιό του για την τιμή, το σεβασμό και την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων