17/07/2020 17/07/2020 Στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης και ιδιαίτερα στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό της κοινότητας Αιθαίας, πλησίον της Αρχαίας Θουρίας όπου των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό της κοινότητας Γλυφάδας Πυλίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Γεώργιος Μπίζας, Ιεροκήρυκας της Ιεράς...
17 Ιουλίου, 2020 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2020 - 14:34

“Πρότυπο στη ζωή οι Άγιοι της Εκκλησίας μας”

Διαδώστε:
“Πρότυπο στη ζωή οι Άγιοι της Εκκλησίας μας”

Στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης και ιδιαίτερα στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό της κοινότητας Αιθαίας, πλησίον της Αρχαίας Θουρίας όπου των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό της κοινότητας Γλυφάδας Πυλίας προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Γεώργιος Μπίζας, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο και στο μαρτύριο της Αγίας και προέτρεψε τους πιστούς να έχουν ως παραδείγματα και πρότυπα στη ζωή τους τους Αγίους της Εκκλησίας μας και όχι τα βιομηχανοποιημένα και προβαλλόμενα από το ρεύμα της εποχής πρότυπα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων