13/09/2021 16/09/2021 Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπο­λίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στο 7ο Πειραματικό Γυμνά­σιο, καθώς και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Μπουγά» της Καλαμάτας. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτι­κούς και γονείς, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο. Τόνισε δε ότι...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 16:42

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπο­λίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στο 7ο Πειραματικό Γυμνά­σιο, καθώς και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Μπουγά» της Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε μαθητές, εκπαιδευτι­κούς και γονείς, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο. Τόνισε δε ότι η γνώση αποτελεί ισχυρό εφόδιο για τον άνθρωπο, διαμορφώνει χαρακτήρα και είναι ισχυρό όπλο στην έξοδο για το στίβο της ζωής.

Επίσης κατά την τελετή του Αγιασμού, παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλ­λης και Περικλής Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλό­που­λος, καθώς και εκ­πρό­σωποι άλλων τοπικών φορέων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων