25/06/2022 25/06/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στη Μεσσηνία. Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, ο οποίος και τον ενημέρωσε για το έργο της τοπικής Εκκλησίας. Συνάμα, αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα θέματα αστυνόμευσης στο Νομό αλλά και...
25 Ιουνίου, 2022 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2022 - 17:31

Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Διαδώστε:
Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στη Μεσσηνία.

Ο Υπουργός έτυχε θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, ο οποίος και τον ενημέρωσε για το έργο της τοπικής Εκκλησίας. Συνάμα, αντάλλαξαν απόψεις σε τρέχοντα θέματα αστυνόμευσης στο Νομό αλλά και σε αυτά της επικαιρότητας.

Τέλος, ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο για την επίσκεψη, ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στα πολυεύθυνα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων