21/06/2020 21/06/2020 Στην παραθαλάσσια κωμόπολη του Πεταλιδίου και στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου τέλεσε σήμερα, Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Εφημέριο του Πεταλιδίου π. Δημήτριο Κόκκαλη, τον Εφημέριο της κοινότητας Μαθίας π. Βασίλειο Αθανασόπουλο και τον Αρχιδιάκονο Νεόφυτο Σαχλά. Το παρόν έδωσε...
21 Ιουνίου, 2020 - 13:31

Στο Πεταλίδι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Στο Πεταλίδι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος

Στην παραθαλάσσια κωμόπολη του Πεταλιδίου και στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Νικολάου τέλεσε σήμερα, Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Εφημέριο του Πεταλιδίου π. Δημήτριο Κόκκαλη, τον Εφημέριο της κοινότητας Μαθίας π. Βασίλειο Αθανασόπουλο και τον Αρχιδιάκονο Νεόφυτο Σαχλά.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος και τοπικοί παράγοντες της περιοχής. Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απένειμε τα οφίκκια του Πρωτοπρεσβυτέρου στον π. Βασίλειο Αθανασόπουλο και του Οικονόμου στον π. Δημήτριο Κόκκαλη τιμώντας την υποδειγματική τους διακονία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων