28/06/2020 28/06/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Μεσσήνης τέλεσε, σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου, τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μεσσήνης και προϊστάμενο του ναού, Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Μελισσουργό, και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως, π. Νεόφυτο Σαχλά, ενώ τα Ιερά Αναλόγια κόσμησαν οι καλλικέλαδοι υιοί του π. Κωνσταντίνου....
28 Ιουνίου, 2020 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 19:59

Στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο Μεσσήνης ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο Μεσσήνης ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Μεσσήνης τέλεσε, σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου, τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Μεσσήνης και προϊστάμενο του ναού, Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Μελισσουργό, και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως, π. Νεόφυτο Σαχλά, ενώ τα Ιερά Αναλόγια κόσμησαν οι καλλικέλαδοι υιοί του π. Κωνσταντίνου.

Στο κήρυγμα του απευθυνόμενος στους πιστούς ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας, προτρέποντας τους να έχουν εμπιστοσύνη στον Κύριο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων