23/03/2023 23/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, ο Υποστράτηγος του Π.Σ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Νήσων, καθώς και ο Αρχιπύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς, Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, συνοδευόμενοι από τον Πύραρχο Αθανάσιο Κατσαφάδο, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας. Οι Αξιωματικοί οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής...
23 Μαρτίου, 2023 - 12:28

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, ο Υποστράτηγος του Π.Σ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Νήσων, καθώς και ο Αρχιπύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς, Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, συνοδευόμενοι από τον Πύραρχο Αθανάσιο Κατσαφάδο, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας.

Οι Αξιωματικοί οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη, ζήτησαν την ευχή του για τα καθήκοντά τους, ενώ τόνισαν την ανάγκη συνεργασίας με την τοπική Εκκλησία κατά την διάρκεια της θητείας τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη, ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, ενώ τους συνεχάρη για την προσφορά τους στον τόπο και την πατρίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων