22/04/2019 22/04/2019 Την επίσκεψη μαθητών της Β΄Τάξης του 1ου Λυκείου Καλαμά­τας, δέχθηκε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστο­μος. Οι μαθητές οι οποίοι συνοδεύονταν από εκπαιδευτικούς τους, υπέβαλαν στο Μητροπολίτη τις ευχές τους για το Άγιον Πάσχα και συνάμα τον ευχαρίστησαν για τη  στήριξη και τη βοήθειά του σε εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν στη Νάπολη...
22 Απριλίου, 2019 - 12:04

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας μαθητές Λυκείου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας μαθητές Λυκείου

Την επίσκεψη μαθητών της Β΄Τάξης του 1ου Λυκείου Καλαμά­τας, δέχθηκε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστο­μος.

Οι μαθητές οι οποίοι συνοδεύονταν από εκπαιδευτικούς τους, υπέβαλαν στο Μητροπολίτη τις ευχές τους για το Άγιον Πάσχα και συνάμα τον ευχαρίστησαν για τη  στήριξη και τη βοήθειά του σε εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν στη Νάπολη της Ιταλίας, στα πλαίσια διημερί­δας για τη παγκόσμια ημέρα της ελληνικής γλώσσας.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη, τους ευχήθηκε κάθε πρόοδο στα μαθήματά τους και να έχουν ένα ευλογημένο Πάσχα με τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων