19/01/2022 19/01/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Καπέλιος, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων. Ο κ. Καπέλιος έτυχε θερμής υποδοχής από το Σεβασμιώτατο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα της τοπικής κοινωνίας και της τρέχουσας επικαιρότητας. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε...
19 Ιανουαρίου, 2022 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2022 - 11:10

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Αντιπεριφερειάρχης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Αντιπεριφερειάρχης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Βασίλειος Καπέλιος, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Καπέλιος έτυχε θερμής υποδοχής από το Σεβασμιώτατο, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα της τοπικής κοινωνίας και της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την επίσκεψη και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων