12/09/2019 12/09/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, επ ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του. Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την επιθυμία για αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα...
12 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2019 - 12:50

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Αντιπεριφερειάρχης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Αντιπεριφερειάρχης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστάθιος Αναστασόπουλος, επ ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του.


Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη για τα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την επιθυμία για αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και της επικαιρότητας.
Ο κ. Χρυσόστομος, ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων