10/03/2023 10/03/2023 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας κ. Γεώργιος Λαφαζά­νος, Ιατρός Πνευμονολόγος. Ο κ. Λαφαζάνος συνοδευόταν από τον κ. Δημή­τριο Μα­στο­ράκη, Ιατρό Γενικής Ιατρικής και αναπληρωτή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας. Ο νέος Διευθυντής ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου στα νέα του καθήκοντα, ενώ τον ενημέρωσε για...
10 Μαρτίου, 2023 - 11:22

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας κ. Γεώργιος Λαφαζά­νος, Ιατρός Πνευμονολόγος. Ο κ. Λαφαζάνος συνοδευόταν από τον κ. Δημή­τριο Μα­στο­ράκη, Ιατρό Γενικής Ιατρικής και αναπληρωτή Διευθυντή του Κέντρου Υγείας.

Ο νέος Διευθυντής ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου στα νέα του καθήκοντα, ενώ τον ενημέρωσε για το παρεχόμενο έργο της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον νέο Διευθυντή για την επίσκεψη και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, το οποίο αφορά τη βελτίωση αλλά και την πρόληψη του μέγιστου αγαθού της υγείας, ιδιαιτέρως στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων