18/05/2022 18/05/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, ο νέος Διοικητής της Διοίκησης Κέντρων Πελοποννήσου Υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 77 ΜΕ Καλαμάτας Συνταγματάρχη Ηλία Δημητρακόπουλο. Ο Υποστράτηγος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο, ενώ κατά τη συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας...
18 Μαΐου, 2022 - 11:37

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής ΔΙΚΕ Πελοποννήσου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, ο νέος Διοικητής της Διοίκησης Κέντρων Πελοποννήσου Υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 77 ΜΕ Καλαμάτας Συνταγματάρχη Ηλία Δημητρακόπουλο.

Ο Υποστράτηγος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο, ενώ κατά τη συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας με τη ΔΙΚΕ Πελοποννήσου και σε άλλα της επικαιρότητας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Διοικητή για την ευγενική επίσκεψη και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσφέροντάς του τον συλλεκτικό τόμο «Χριστιανική Μεσσηνία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων