02/08/2022 02/08/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Καλαμάτας Σμήναρχος κ. Νικόλαος Τσιβουράκης. Ο νέος Διοικητής ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας ότι ευελπιστεί σε αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το κ. Τσιβουράκη για την επίσκεψη τονίζοντας...
02 Αυγούστου, 2022 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2022 - 13:18

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής της 120 Π.Ε.Α.

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής της 120 Π.Ε.Α.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Καλαμάτας Σμήναρχος κ. Νικόλαος Τσιβουράκης.

Ο νέος Διοικητής ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, δηλώνοντας ότι ευελπιστεί σε αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το κ. Τσιβουράκη για την επίσκεψη τονίζοντας τη σημασία του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας, αλλά και για την προσφορά τους στην κοινωνία. Συνάμα ευχήθηκε στο Διοικητή να έχει υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Να σημειωθεί ότι ο νέος Διοικητής είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στην 120 Π.Ε.Α. ως Διοικητής σε Ιπτάμενη Μοίρα καθώς και Διευθυντής Επιχειρήσεων Εκπαίδευσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων