29/04/2024 29/04/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, 29-4-2024, ο νέος Διοικητής της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Καλαμάτας, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Κοκώνης, εν όψει της αναλήψεως των καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος, καλωσόρισε το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε την από Θεού ενίσχυση και κάθε επιτυχία στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, διαβεβαιώνοντας ότι η τοπική...
29 Απριλίου, 2024 - 12:44

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής της 120 ΠΕΑ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής της 120 ΠΕΑ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, 29-4-2024, ο νέος Διοικητής της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος Καλαμάτας, Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Κοκώνης, εν όψει της αναλήψεως των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος, καλωσόρισε το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε την από Θεού ενίσχυση και κάθε επιτυχία στα ευθυνοφόρα καθήκοντά του, διαβεβαιώνοντας ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι πάντοτε αλληλέγγυα στο έργο της Αεροπορίας.

Ο κ. Σμήναρχος, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη, ζήτησε την ευχή του για ευόδωση του έργου που αναλαμβάνει και του ευχήθηκε κάθε καλό στα ποιμαντικά του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων