29/04/2024 29/04/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκαν παιδάκια του «Παπαδοπουλείου Παιδικού Σταθμού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, εν όψει των εορτών του Πάσχα. Τα νήπια τα οποία συνοδευόντουσαν από τη Δευθύντρια του Σταθμού και Νηπιαγωγούς, προσέφεραν στον Μητροπολίτη και στους υπαλλήλους των γραφείων δώρα και ευχήθηκαν για το Πάσχα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη αυτή...
29 Απριλίου, 2024 - 11:02

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Ο «Παπαδοπούλειος Παιδικός Σταθμός»

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Ο «Παπαδοπούλειος Παιδικός Σταθμός»

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκαν παιδάκια του «Παπαδοπουλείου Παιδικού Σταθμού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Τα νήπια τα οποία συνοδευόντουσαν από τη Δευθύντρια του Σταθμού και Νηπιαγωγούς, προσέφεραν στον Μητροπολίτη και στους υπαλλήλους των γραφείων δώρα και ευχήθηκαν για το Πάσχα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη αυτή το προσωπικό του Σταθμού και ευχήθηκε σε όλους καλή Ανάσταση και να έχουν υγεία και κάθε πρόοδο στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων