26/09/2019 26/09/2019 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ. Sergii Shutenko, συνοδευόμενος από την Πρόξενο κα Anna Tischenko και τον Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιο Παπαχρήστο.  Κατά την συνάντηση ο Πρέσβης ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και μετέφερε τη...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:57

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Πρέσβης της Ουκρανίας 

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Πρέσβης της Ουκρανίας 

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα κ. Sergii Shutenko, συνοδευόμενος από την Πρόξενο κα Anna Tischenko και τον Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιο Παπαχρήστο. 

Κατά την συνάντηση ο Πρέσβης ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία και μετέφερε τη βούληση του Ουκρανικού λαού για την επίλυση του εκκλησιαστικού ζητήματος. 

Ο κ. Χρυσόστομος τον διαβεβαίωσε ότι από πλευράς του θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού για την κανονική επίλυση του θέματος, τονίζοντας ότι η όποια καθυστέρηση μόνο επιζήμια θα αποβεί για την Ορθοδοξία. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων