14/07/2020 14/07/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κων/νος Σκρέκας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Περικλή Μαντά, και συνεργάτες του, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Μεσσηνία. Κατά τη συνάντηση, ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το έργο της τοπικής Εκκλησίας,...
14 Ιουλίου, 2020 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2020 - 14:08

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κων/νος Σκρέκας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Περικλή Μαντά, και συνεργάτες του, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Μεσσηνία.

Κατά τη συνάντηση, ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το έργο της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της πανδημίας του κορωνοϊού. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα της επικαιρότητας.

Ο Υπουργός με τη σειρά του ευχαρίστησε το Μητροπολίτη για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασε δε τη βούληση του Πρωθυπουργού για αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία και συνεχάρη το Σεβασμιώτατο για τις πρωτοβουλίες και το έργο της τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων