10/08/2023 11/08/2023 Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτρης Καφαντάρης επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Ο κ. Καφαντάρης είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, του οποίου ζήτησε την ευχή για επιτυχία...
10 Αυγούστου, 2023 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 1:58

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος και Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτρης Καφαντάρης επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας με αφορμή την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Καφαντάρης είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, του οποίου ζήτησε την ευχή για επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα. Συνάμα αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας του Α΄βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης με την τοπική Εκκλησία, αλλά και σε αυτά της τρέχουσας επικαιρότητας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο για την ευγενική του επίσκεψη, του ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα του και κάθε επιτυχία.

Επίσης αντάλλαξαν ευχές εν όψει της Μεγάλης Θεομητορικής Εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων