25/11/2021 25/11/2021 Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκε σήμερα η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Καλαμάτας. Του Όρθρου και της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς ευχήθηκε η εορτάζουσα Αγία να χαρίζει υγεία και...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 16:32

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Καλαμάτας ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκε σήμερα η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Καλαμάτας.

Του Όρθρου και της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από Ιερείς.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς ευχήθηκε η εορτάζουσα Αγία να χαρίζει υγεία και τη σοφία της σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον προϊστάμενο του Ναού Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο, για το κοπιώδες έργο της ανεγέρσεως του νέου Ιερού Ναού, ο οποίος ανεγείρεται δίπλα από το σημερινό λυόμενο.

Πλήθος πιστών προσήλθε με ευλάβεια στον Ιερό Ναό προκειμένου να συμμετάσχει στη θεία Λειτουργία και να λάβει τη χάρη της Αγίας.

Παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ευστάθιος Αναστασόπουλος και Άννα Καλογεροπούλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι άλλων τοπικών Φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων