14/01/2020 14/01/2020 Με την παρουσία σύμπαντος του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Ιανουαρίου, η πρώτη γιά το νέο έτος, Ιερατική Σύναξη,  στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα των Κληρικών και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημένη χρονιά...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 17:40

Σύμπασα η ιερατική οικογένεια της Μεσσηνίας στην Ι. Μητρόπολη

Διαδώστε:
Σύμπασα η ιερατική οικογένεια της Μεσσηνίας στην Ι. Μητρόπολη

Με την παρουσία σύμπαντος του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Ιανουαρίου, η πρώτη γιά το νέο έτος, Ιερατική Σύναξη,  στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα των Κληρικών και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό στη διακονία τους και τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους κληρικούς για θέματα πνευματικά και ποιμαντικά ενώ συγχρόνως έθεσε θέματα διοίκησης και διαχείρισης των Ιερών Ναών, Μονών και Προσκυνημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων