28/05/2022 28/05/2022 Στο χώρο του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαϊου, η συνάντηση των στελεχών της Κατασκήνωσης της Ιεράς Μητροπόλεως. Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την παροχή κατευθυντήριων οδηγιών προς τα στελέχη, αφού η Κατασκήνωση θα επαναλειτουργήσει μετά από μια παύση δύο ετών, λόγω της πανδημίας του COVID. Στο πλαίσιο...
28 Μαΐου, 2022 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 9:37

Σύναξη στελεχών Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Σύναξη στελεχών Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Στο χώρο του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαϊου, η συνάντηση των στελεχών της Κατασκήνωσης της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την παροχή κατευθυντήριων οδηγιών προς τα στελέχη, αφού η Κατασκήνωση θα επαναλειτουργήσει μετά από μια παύση δύο ετών, λόγω της πανδημίας του COVID.

Στο πλαίσιο των νέων οδηγιών, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, αφού μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου, ευχαρίστησε τους κληρικούς και τα στελέχη και μαζί με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Σωτήριο Τζαϊλέα, παρείχαν κάθε πληροφορία και βοήθεια στους αρχηγούς, ομαδάρχες και εθελοντές.

Επιπλέον ο Πρωτοσύγκελλος αναφέρθηκε και στις εργασίες ανακαίνισης της κατασκήνωσης, οι οποίες εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς ώστε τα παιδιά μας να ευχαριστηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραμονή τους το καλοκαίρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων