12/09/2022 12/09/2022 Με την παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αλαγονίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, τελέσθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, τα θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού Αγίου Ευφροσύνου του Μαγείρου στην Τοπική Κοινότητα Νέδουσας του Δήμου Καλαμάτας. Τον αγιασμό των θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της...
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 8:16

Θυρανοίξια Ιερού Ναού Αγίου Ευφροσύνου στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Ναού Αγίου Ευφροσύνου στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Με την παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αλαγονίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, τελέσθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, τα θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Ναού Αγίου Ευφροσύνου του Μαγείρου στην Τοπική Κοινότητα Νέδουσας του Δήμου Καλαμάτας.

Τον αγιασμό των θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αλαγονίας Πρωτοπρ. Ιωάννη Παρθένιο, παρόντων των εφημερίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αλαγονίας.

Πρό τού πέρατος της Ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους δωρητές και κτήτορες του Ναού, τον εφημέριο της Νέδουσας Πρεσβύτερο Βασίλειο Βεργινάδη καθώς και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Μεσσηνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παρεκκλήσιο είναι το τριακοστό από τα ανήκοντα στην Ενορία της Νέδουσας παρεκκλήσια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων