30/01/2022 31/01/2022 Με την καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην πόλη της Καλαμάτας, τηρουμένων όλων των μέτρων υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας, τιμήθηκε και φέτος η μνήμη των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ....
30 Ιανουαρίου, 2022 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 2:19

Τιμήθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η μνήμη των Τριών Ιεραρχών στην Καλαμάτα

Με την καθιερωμένη πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην πόλη της Καλαμάτας, τηρουμένων όλων των μέτρων υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας, τιμήθηκε και φέτος η μνήμη των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Τιμόθεο Μπινίσκο, τον συνεφημέριό του Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Σφήκα και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Δημ. Πολίτης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου κ. Παύλος Κλάδης, αρκετά μέλη του Δημ. Συμβουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Ευστ. Αναστασόπουλος, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Θεοφανία Σιούτη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας κ. Παν. Λύρας και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του 2ου Δημ. Σχολείου Καλαμάτας κ. Ευγενία Γιαννοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων