21/05/2019 21/05/2019 Την θαυματουργό και ιστορική Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας θα υποδεχθεί αύριο, 22 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ., η πόλη της Καλαμάτας, εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα επί των οδών Ψαρών και Σόλωνος (έμπροσθεν Δικαστικού Μεγάρου). Η Χαριτόβρυτη Εικόνα με λιτανευτική...
21 Μαΐου, 2019 - 12:58

Την Παναγία Βουλκανιώτισσα θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Διαδώστε:
Την Παναγία Βουλκανιώτισσα θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Την θαυματουργό και ιστορική Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βουλκανιώτισσας θα υποδεχθεί αύριο, 22 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ., η πόλη της Καλαμάτας, εκ της ομωνύμου Ιεράς Μονής.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα επί των οδών Ψαρών και Σόλωνος (έμπροσθεν Δικαστικού Μεγάρου).

Η Χαριτόβρυτη Εικόνα με λιτανευτική πομπή θα φθάσει στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης, όπου και θα εναποτεθεί για οκταήμερο προσκύνημα.

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας προσκαλεί το χριστεπώνυμο πλήρωμα της τοπικής Εκκλησίας να συμμετάσχει τόσο στην υποδοχή όσο και στη Δοξολογία που θά ακολουθήσει, προκειμένου να λάβει τη χάρη και την ευλογία της Παναγίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων