21/09/2022 21/09/2022 Την πολιούχο της Παναγία Μυρτιδιώτισσα, θα εορτάσει η Πύλος κατά το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022. Την Παρασκευή, παραμονή της εορτής και ώρα 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου φυλάσσεται η χαριτόβρητος Ιερά Εικόνα, θα τελεσθεί πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός. Το Σάββατο και ώρα 7 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν...
21 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 13:32

Την Πολιούχο της Παναγία Μυρτιδιώτισσα θα εορτάσει η Πύλος

Διαδώστε:
Την Πολιούχο της Παναγία Μυρτιδιώτισσα θα εορτάσει η Πύλος

Την πολιούχο της Παναγία Μυρτιδιώτισσα, θα εορτάσει η Πύλος κατά το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Την Παρασκευή, παραμονή της εορτής και ώρα 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου φυλάσσεται η χαριτόβρητος Ιερά Εικόνα, θα τελεσθεί πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Το Σάββατο και ώρα 7 π.μ., θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία πολυαρχιερατική θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος στους κεντρικούς δρόμους της γραφικής Κωμόπολης.

Στις Ιερές Ακολουθίες θα συμμετάσχουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων