07/07/2021 07/07/2021 Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτάσει και φέτος η Φοινικούντα την Πολιούχο της Παναγία Τριχερούσα, κατά τό ερχόμενο διήμερο 9 και 10 Ιουλίου 2021. Την Παρασκευή και ώρα 7,30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου φυλάσσεται η Θαυματουργός Εικόνα, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός. Το Σάββατο και ώρα 7 π.μ....
07 Ιουλίου, 2021 - 13:17

Την Πολιούχο της Παναγία Τριχερούσα θα εορτάσει η Φοινικούντα

Διαδώστε:
Την Πολιούχο της Παναγία Τριχερούσα θα εορτάσει η Φοινικούντα

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτάσει και φέτος η Φοινικούντα την Πολιούχο της Παναγία Τριχερούσα, κατά τό ερχόμενο διήμερο 9 και 10 Ιουλίου 2021.

Την Παρασκευή και ώρα 7,30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου φυλάσσεται η Θαυματουργός Εικόνα, θα τελεσθεί Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός.

Το Σάββατο και ώρα 7 π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ακολούθως και περί ώρα 10,30 π.μ. η Ιερά Εικόνα θα εξέλθει στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, όπου θα αναπεμφθεί Δέηση.

Στον εορτασμό θα συμμετάσχουν οι Σεβ. Μητροπολίτες Άρτης κ. Καλλίνικος και Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί και φέτος η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων