26/05/2024 26/05/2024 Η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο κατά την διάρκεια γενικής της συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. Την τιμητική πλακέτα προσέφερε στον Σεβασμιώτατο, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Π.Σ. Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Τσίγκας, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Θεόδωρου Βάγια, εκπροσώπων τοπικών Αρχών και...
26 Μαΐου, 2024 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2024 - 12:02

Τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας τίμησε η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας τίμησε η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο κατά την διάρκεια γενικής της συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας το Σάββατο 25 Μαΐου 2024.

Την τιμητική πλακέτα προσέφερε στον Σεβασμιώτατο, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Π.Σ. Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Τσίγκας, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Θεόδωρου Βάγια, εκπροσώπων τοπικών Αρχών και Φορέων καθώς και πλειάδας πυροσβεστών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε θερμά για την τιμητική διάκριση ευχόμενος κάθε επιτυχία στις εργασίες της συνέλευσης και καλή δύναμη σε όλο το Πυροσβεστικό σώμα, εν όψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Ευάγγελος Ξυγκώρος, ο Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου Λάμπρος Τζούμης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι από διάφορους Δήμους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων