23/12/2022 24/12/2022 Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τραγουδώντας για τα Χριστούγεννα» πραγματοποιήθηκε στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, η δεύτερη κατά σειρά Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με ύμνους και τραγούδια των Χριστουγέννων, από την τετράφωνη χορωδία Allegri και την χορωδία του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, ενώ λόγω πολλών κρουσμάτων ιώσεων δεν παρευρέθηκαν τα...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 0:23

«Τραγουδώντας για τα Χριστούγεννα» στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας

Διαδώστε:
«Τραγουδώντας για τα Χριστούγεννα» στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τραγουδώντας για τα Χριστούγεννα» πραγματοποιήθηκε στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, η δεύτερη κατά σειρά Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με ύμνους και τραγούδια των Χριστουγέννων, από την τετράφωνη χορωδία Allegri και την χορωδία του 21ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, ενώ λόγω πολλών κρουσμάτων ιώσεων δεν παρευρέθηκαν τα μέλη της χορωδίας «Αρμονία».

Εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Φάβας, ενώ η εκδήλωση περατώθηκε με τους λόγους και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων