16/06/2023 16/06/2023 Την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 12η μεσημβρινή, στο χώρο έμπροσθεν του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα τελέσει Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του πλέον πολύνεκρου ναυαγίου, το οποίο έλαβε χώρα ανοικτά της Πύλου την 14η Ιουνίου 2023. Υπενθυμίζεται ότι o Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος...
16 Ιουνίου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 12:50

Τρισάγιο από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τα θύματα του Ναυαγίου

Διαδώστε:
Τρισάγιο από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας για τα θύματα του Ναυαγίου

Την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 12η μεσημβρινή, στο χώρο έμπροσθεν του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, θα τελέσει Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων του πλέον πολύνεκρου ναυαγίου, το οποίο έλαβε χώρα ανοικτά της Πύλου την 14η Ιουνίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι o Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος βρισκόταν εκτός Ελλάδος σε προγραμματισμένο συνέδριο στο εξωτερικό, αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του στην Καλαμάτα, και έδωσε τις ανάλογες οδηγίες και κατευθύνσεις για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί από πλευράς της τοπικής Εκκλησίας, προς τους δοκιμαζόμενους αυτούς συνανθρώπους μας, να είναι άμεση και ουσιαστική.

Διαβάστε επίσης:

Στη Μαλακάσα οι διασωθέντες μετανάστες του ναυαγίου – Προθεσμία να απολογηθούν ζήτησαν οι 9 συλληφθέντες

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων