07/04/2023 07/04/2023 Με παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με την επίσκεψη αντιπροσωπείας μικρών παιδιών του «Παπαδοπουλείου» Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης. Τα παιδιά τα οποία συνόδευαν η Διευθύντρια Ευθυμία Καλογεροπούλου και βρεφονηπιαγωγοί του Σταθμού, προσέφεραν στο προσωπικό της Μητρόπολης πασχαλινές τους δημιουργίες και ευχήθηκαν ενόψει των εορτών του Πάσχα. Οι κληρικοί αλλά και...
07 Απριλίου, 2023 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 12:57

Χαμόγελα και ευχές στο Μέγαρο της Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Χαμόγελα και ευχές στο Μέγαρο της Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Με παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με την επίσκεψη αντιπροσωπείας μικρών παιδιών του «Παπαδοπουλείου» Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης.

Τα παιδιά τα οποία συνόδευαν η Διευθύντρια Ευθυμία Καλογεροπούλου και βρεφονηπιαγωγοί του Σταθμού, προσέφεραν στο προσωπικό της Μητρόπολης πασχαλινές τους δημιουργίες και ευχήθηκαν ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Οι κληρικοί αλλά και οι λαϊκοί υπάλληλοι που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Μητρόπολης, ευχαρίστησαν τα παιδιά και τους δασκάλους τους για την επίσκεψη, ευχόμενοι καλή Ανάσταση. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων