18/12/2022 18/12/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στον κατάμεστο Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, η Χριστουγεννιάτικη συναυλία χορωδιών. Στη Συναυλία συμμετείχαν οι Χορωδίες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, η μικτή Χορωδία του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Ακρίτας» και η Χορωδία του Μουσικού Συνόλου «Τέτιγγες»....
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 10:53

Χριστουγεννιάτικη συναυλία χορωδιών στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη συναυλία χορωδιών στην Καλαμάτα

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στον κατάμεστο Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, η Χριστουγεννιάτικη συναυλία χορωδιών.

Στη Συναυλία συμμετείχαν οι Χορωδίες της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, η μικτή Χορωδία του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Ακρίτας» και η Χορωδία του Μουσικού Συνόλου «Τέτιγγες».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τα μέλη των χορωδιών και ευχήθηκε σε να επικρατήσει στον κόσμο το μήνυμα της Ειρήνης που φέρνει η Γέννηση του Θεανθρώπου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων