22/12/2022 22/12/2022 Με κάθε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον «Παπαδοπούλειο» παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρει τα παιδιά για τις δημιουργίες τους, ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία. Η δημιουργική αυτή δράση έλαβε χώρα την Κυριακή...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 14:36

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας

Με κάθε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον «Παπαδοπούλειο» παιδικό σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρει τα παιδιά για τις δημιουργίες τους, ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και κάθε ευτυχία.

Η δημιουργική αυτή δράση έλαβε χώρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του παιδικού σταθμού Ευθυμίας Καλογεροπούλου και του λοιπού προσωπικού, ενώ συμμετείχαν γονείς των μικρών μαθητών, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε εορταστικό κλίμα μικροί και μεγάλοι έγιναν μια χαρούμενη παρέα, δείχνοντας το ταλέντο τους μέσα από τις δράσεις της ζωγραφικής, της ζαχαροπλαστικής και των διαφόρων κατασκευών. Το μεράκι και η φαντασία πλημμύρισαν το χώρο, σε ένα εργαστήρι που χάρισε χαμόγελα και όμορφες στιγμές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων