27/08/2021 27/08/2021 Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, το τεχνικό δελτίο για το έργο που αφορά στην κατασκευή του Κειμηλιαρχείου – Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Μητρόπολης Μεσσηνίας. “Εχει ήδη ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, την δαπάνη της οποίας έχει καλύψει η Περιφέρεια” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η σημερινή υπογραφή εκ μέρους του...
27 Αυγούστου, 2021 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 13:46

Υπεγράφη το τεχνικό δελτίο για το έργο του Κειμηλιαρχείου – Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Υπεγράφη το τεχνικό δελτίο για το έργο του Κειμηλιαρχείου – Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου, το τεχνικό δελτίο για το έργο που αφορά στην κατασκευή του Κειμηλιαρχείου – Μουσείου Χριστιανικής Τέχνης της Μητρόπολης Μεσσηνίας.

“Εχει ήδη ολοκληρωθεί η σχετική μελέτη, την δαπάνη της οποίας έχει καλύψει η Περιφέρεια” σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι η σημερινή υπογραφή εκ μέρους του συνιστά “το πρώτο μεγάλο βήμα για την ολοκλήρωση του ημιτελούς έργου του μουσείου”, που θα στεγαστεί στο Κορφιωτάκειο ανακατασκευασμένο διατηρητέο, στην πλατεία Υπαπαντής της Καλαμάτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων