17/05/2020 17/05/2020 Με πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Ελληνική Πολιτεία και την επιστημονική ομάδα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε η Κυριακάτικη θεία λειτουργία στους ναούς της Καλαμάτας. Μετά από την παρέλευση δυο μηνών οι καμπάνες ήχησαν ξανά και από νωρίς το πρωί αρκετός κόσμος άρχισε...
17 Μαΐου, 2020 - 12:55

Υποδειγματική η τήρηση των μέτρων από τους πιστούς στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Υποδειγματική η τήρηση των μέτρων από τους πιστούς στην Καλαμάτα

Με πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Ελληνική Πολιτεία και την επιστημονική ομάδα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε η Κυριακάτικη θεία λειτουργία στους ναούς της Καλαμάτας.

Μετά από την παρέλευση δυο μηνών οι καμπάνες ήχησαν ξανά και από νωρίς το πρωί αρκετός κόσμος άρχισε να συρρέει στις εκκλησίες τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ενώ παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος.

Υποδειγματική ήταν η τήρηση των μέτρων, αλλά και η όλη παρουσία των πιστών και στους υπόλοιπους ναούς της Καλαμάτας αλλά και όλης της περιφέρειας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων