23/02/2023 23/02/2023 Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης εισήχθη και νοσηλεύεται υπό την παρακολούθηση Πνευμονολόγου ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με τα nealesvou.gr ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για να του χορηγηθούν ενδοφλέβια αντιβίωση και οξυγόνο. Ο Μητροπολίτης είναι καλά στην υγεία του ενώ από το ίδιος μέσο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες...
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2023 - 10:10

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Μηθύμνης – Η κίνηση που συγκίνησε

Διαδώστε:
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μητροπολίτης Μηθύμνης – Η κίνηση που συγκίνησε

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης εισήχθη και νοσηλεύεται υπό την παρακολούθηση Πνευμονολόγου ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με τα nealesvou.gr ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του για να του χορηγηθούν ενδοφλέβια αντιβίωση και οξυγόνο.

Ο Μητροπολίτης είναι καλά στην υγεία του ενώ από το ίδιος μέσο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην τοπική κοινωνία για το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Σεβασμιότατος σήμερα το μεσημέρι πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μυτιλήνης επέβλεψε προσωπικά στα 93 του χρόνια συγκινημένος την φόρτωση 400 κιβωτίων πού είναι η ανθρωπιστική βοήθεια που απέστειλε χθες η Μητρόπολη Μηθύμνης προς τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων